Parfumexpert Phine zoekt elke maand enkele geuren uit die zij onder de aandacht wil brengen. 

hello spring - Annindriya Perfume LoungeDe lentekriebels, hier verheugen wij ons ieder jaar weer op! De dagen worden langer, de zon krijgt meer kracht, alhoewel de temperatuur soms toch kan tegenvallen, maar 'who cares, spring is in the air'! En dan nog de pracht aan bloesems, een feest voor de ogen maar ook voor de neus!

Wij vieren graag de lente met u, met deze vijf geuren.

After My Own Heart, Ineke: een vrouwelijke, poederige creatie met seringen, een zucht lente in een flesje. Hier worden wij zo vrolijk van!

Jardin de Kerylos, Parfumerie Générale: een weelderige Griekse tuin met vijgenbomen, je ruikt de groene, frisse vijgen in het prille voorjaar wanneer de natuur net wakker wordt.

Sakura, Satori: geïnspireerd op de nationale bloem van Japan: de kersenbloesem. De kersenbloesem luidt het begin van de lente in en staat symbool voor de feestelijke lenteviering en sprookjesachtige periode in maart/april in Japan. Ook hier worden wij heel blij van!

Terre de Sarment, Frapin: de emotie van de lente; het chateau van het cognac huis Frapin. Een heerlijk aardse maar toch frisse oranjebloesem.

Shem-El-Nessim, Grossmith: 'een Arabisch lentefestival gevierd aan de oevers van de Nijl.' Shem-el-Nessim, betekent letterlijk vertaald 'ruik-het-briesje'. Een prachtig gemaakte, elegante geur en bovendien zo romantisch!