Een nieuw jaar, een frisse start en nieuwe inspiratie!

Hier heb ik een keuze gemaakt van zes heel verschillende geuren die toch allemaal die frisheid vangen, op verschillende manieren, voor wie graag een frisse neus wilt halen en zich al verheugt op de lente! Wat dacht u van:

Bachmakov, The Different Company
die roept de eerste zonnestralen op die de Siberische bossen opwarmen in de lente. Schoon, stralend, modern en elegant. Ook heerlijk in combinatie met Molecule 234.38 van Zarkoperfume.
Ashoka, Neela Vermeire
een omhullende 'soft floral' met waterige, melkachtige noten; je komt na de drukke dagen helemaal tot rust met deze geur...
Everlasting, The Zoo
Volle creatie van de hand van Christophe Laudamiel. Met veel narcis gaan we op weg naar de lente, maar toch blijft deze geur aards en mossig.
Cloud Collection No 2, Zarkoperfume
begint fris met citroengras en jasmijnblad, maar ontwikkelt zich langzaam tot een warm houtige geur. Iemand zin in een frisse nieuwjaarsduik?
silencethesea, Strangelove
dit is dan die nieuwjaarsduik op een winderige dag! Met natuurlijke ambergris (zeegeur) en twee soorten natuurlijke oudh, ruik je bijna de ziltige zee!
Arabian Horse, Pierre Guillaume

neemt je mee op een Arabisch volbloed, door de groene velden met platgetrapte bloemen. Heel veel smeuïg leer met narcis absolute en groene noten zacht in de achtergrond.

Let's dive in!