Even op adem komen in de zomerse warmte?

Wat is er meer verfrissend dan de geur van munt, pepermunt, kruizemunt, geranium, allemaal staan ze garant voor een heerlijk verfrissende sensatie op je huid.

Phine koos een paar heerlijke parfums voor precies dat gevoel. 

- Harmatan Noir, Parfumerie Générale. Denk aan de woestijn, de gevreesde Harmatan wind, stoffige en droog. In Pierre Guillaume's Harmatan Noir, vindt je een verfrissende, aromatische geur met de prachtig akkoord van jasmijn, ceder en een snufje zout... 

- 24 Octobre 1985, Pozzo di Borgo. "... it refreshes like a grapefruit mojito", met rum, munt en citrus akkoorden, niet alleen een verkoelende geur maar ook een heel vrolijke en blije, proost!

- L'Eau Chic, Patricia de Nicolaï. Chice elegantie gebotteld voor jou mevrouw  Nicolai, met geranium en munt voor frisheid en warme kruiden en sandelhout in de basis. Een transparant en gelaagd parfum! 

- Aqua Celestia, Maison Francis Kurkdjian. "heavenly freshness" zegt Kurkdjian. Schoon, licht en heel fris. Het perfecte accessoire om mee te nemen op vakantie. 

- Yuzu Fou, Parfum d'Empire. Yuzu Fou is verfrissend en verkoelend door de prachtige combinatie van yuzu en munt. De dry-down is fantastisch met een goede sillage en staying power. Er is niets geks aan deze geur, ondanks dat 'fou' in het Frans 'gek' betekent.


Bekijk ook onze sample set 'Verrassend verfrissend' met deze vijf geuren in een handig setje.