Niet alleen hebben wij een ruime keuze aan zomerse geuren voor jou, maar je kunt natuurlijk de zomer ook in huis halen.
Je kunt je favoriete huisgeur zelfs mee met vakantie nemen voor je huisje of hotelkamer. Voor diegenen die een tent prefereren, adviseer ik 'eau naturelle' oftewel, de geur van de natuur!

Ook na de zomer als de dagen weer korter worden, kun je met deze room fragrances, nog nagenieten van deze zonovergoten dagen.

Thé Narghilé - Patricia de Nicolaï - geurstokjes, roomspray, geurkaars. Thé Narghilé is een heerlijk zachte thee/citrus geur die nooit verveelt.

Fleur de Tiaré - Patricia de Nicolaï - geurstokjes, geurkaars. De geur van strand, zon en zee, met Fleur de Tiaré in huis hoef je nooit meer met vakantie!

Fleurs d'Été - Patricia de Nicolaï - geurstokjes, eau de toilette. De frisheid van de eerste zomerdagen, met lelietjes van dalen, seringbloesem en jasmijn.

Menthe et Figuier - Phaedon roomspray - geurstokjes. De frisheid van munt gecombineerd met de geur van rijpe vijg, verkwikkend!

Aura Maris - Lorenzo Villoresi - geurolie, geursteentjes, eau de toilette. Met Aura Maris waan je jezelf in een bootje aan de Mediterraanse kust waar vandaan vleugen van de begroeiing heimelijk je neus binnendringen...