Er zijn parfums die passanten doen omkijken, omdat de geur die ze opvangen interesse opwekt en niet direct te vangen is in een beschrijving.
Het zijn spannende, volle creaties voor die dagen dat je een statement wilt maken.
Of net dat beetje zelfvertrouwen nodig hebt.
Niet altijd de meest toegankelijke geuren, vandaar de titel van Phine's keuze voor april: 'Durf te dragen!'. Niet de meest voor de hand liggende, maar toch ongewone parfums.
Ga op ontdekkingstocht in de wereld van de avant-garde parfums. 

1. Carré Blanc, The Zoo. Gewaagd, anders, niet zwaar, wel lang aanwezig, en heeft iets fris en vrolijks! Carré Blanc “hides your own little forbidden secrets”, wat die ook mogen zijn!

2. The Iron Duke, Beaufort. De Candy Perfume Boy schrijft in zijn blog: “…Beaufort fragrances are stinky…”, dat klopt maar in een ‘totally good way’! Rum, tabak, leer komen allemaal samen in een grote rookwolk. Heerlijk!

3. Mark Buxton, the Renegades. “Ruwe bolster, blanke pit”, deze geur is ruig, anders en spannend maar ook warm en sensueel. De drager oogst veel complimentjes!

4. Wode, Boudicca. Geza Schoen was geïnspireerd door de geur van opium, en Wode is dan ook verslavend lekker! Dierlijk, rauw, kruidig; een intrigerende geur.

Natuurlijk ben je ook in de winkel welkom want er zijn veel meer geuren die in deze categorie vallen.