In dit blog nodigen we je uit voor een parfum cocktail party!
Wij serveren een aantal parfums met dat feestelijke cocktailgevoel. Voor die momenten dat het zonnige gevoel uit een flesje moet komen.
Het voordeel van deze selectie... je krijgt er geen kater van.

Dus creëer je eigen happy hour met deze boozy parfums.
Op het menu staan:

cocktails - annindriya perfume lounge -   Paris Fidji - Croisière Collection
Een verslavende cocktail met rum, een romig kokosakkoord en sinaasappel. Een zonnige geur die je meeneemt naar de fijne zandstranden van Fiji.
 -   Mojito Chypre - Croisière Collection
In dit moderne chypre* parfum vindt je de frisheid van limoen en munt gecombineerd met aardbei, patchouli, vetiver en rum. Heerlijk zoet met een spannend randje. 
 -   Tropicana (vintage collection) - Lorenzo Villoresi
Een exotische cocktail met tropisch fruit, vol en zoet. Deze zomerse geur met ananas en perzik doet denken aan een Piña Colada. 
 -   Still Life in Rio - Olfactive Studio
Still Life in Rio neemt je mee naar de zinderende hitte van Rio de Janeiro. Een exotische cocktail met yuzu, gember, munt, kokosnoot en rum. De geur krijgt een verrassende diepte door het leer. Je kan de warmte er bijna in voelen.
 -   Pink Molecule 090.09 - Zarkoparfum
Een moderne geur geïnspireerd op roze champagne, vrolijk en bruisend met veel vlierbes. Zo kun je je dag al beginnen met champagne!
 -    L’Humaniste - Frapin
L'Humaniste is een aromatisch frisse geur met gin met citroen, jeneverbes, roze en zwarte peper en de warmte van tonkabonen. Gin tonic tip: probeer eens een gin tonic met jeneverbes of roze peper.

Wil je deze cocktails uitproberen? Bestel je sample set 'cocktail'.

* wil je meer weten over een chypre? Lees dan hier verder.